Merinova tarjoaa asiantuntemusta yrityksellesi – yhdessä kohti uusia markkinoita ja kasvua!

Teknologiakeskus Merinova Oy toimii Vaasan seudun energiaklusterin ytimessä ja on käytettävissä kaikkien suomalaisten yritysten kehittämistoimenpiteiden aktivoinnissa ja busineksen edistämisessä.

Olemme yritysten toiminnan ja toimintaedellytysten kehittämisen asiantuntija, erityisosaamisalaamme on energiateknologia, mutta olemme myös erittäin kiinnostuneita”auttaamaan” kaikkia sellaisia suomalaisia yrityksiä, joilla on halua kasvaa ja kehittyä, kehittää toimintaansa ja jopa hyödyntää julkista rahoitusta, tunnemme tuki- ja avustusmekanismit erittäin hyvin.

Merinova toteuttaa niin alueellisia ja kansallisia kuin kansainvälisiä kehittämisohjelmia, -hankkeita ja -palveluita. Vuosi 2018 on vasta aluillansa, mutta Teknologiakeskus Merinova Oy on jo ehtinyt toteuttamaan asiakkaillensa useita konsultointitoimeksiantoja, mm. laatu- ja ympäristöjärjestelmiin, uusien markkinoiden avaamiseen mm. Pohjois-Afrikassa ja Baltiassa, strategiseen suunnitteluun ja kasvuun sekä rahoitukseen liittyvissä haasteissa ja ongelmissa. Näissä toimeksiannoissa asetetut tavoitteet ja toiveet on tehtyjen osalta saavutettu ja keskeneräisten osalta tullaan saavuttamaan, koska etukäteen sovitut asiat tehdään ja niihin löydetään keinot ja ratkaisut.

HUOM! Merinova toimii erittäin aktiivisesti yritysten suuntaan ja verkostoimme mielellämme (erilaisia) yrityksiä yhteen/saman pöydän ääreen, jolloin poikkeuksetta syntyy synergioita ja kehitettävää… ja näistä syntyvissä jatkotoimenpiteissä olemme mielellämme mukana, kuten monesti olemme olleet!

LISÄTIETOJA:
Mika Konu
Managing Director
mika.konu@merinova.fi
+358 400 730 747

Anna-Kaisa Valkama
Program Director
anna-kaisa.valkama@merinova.fi
+358 40 777 2785

Tommi Sykkö
Service Manager
tommi.sykko@merinova.fi
+358 400 358610