Vaasan yliopiston kauppatieteiden kansainvälisille maisteriohjelmille merkittävä tunnustus

Vaasan yliopiston kaksi englanninkielistä kauppatieteellisen alan maisteriohjelmaa Finance sekä Strategic Business Development (SBD) ovat jälleen läpäisseet onnistuneesti kansainvälisen EFMD maisteriohjelmien akkreditoinnin. EFMD Accredited on laatuleima kansainvälisyyttä korostaville kaupallisen alan ja johtamisen koulutusohjelmille. Se osoittaa maisteriohjelmien koulutuksen olevan kansainvälistä kärkitasoa.

Kansainvälinen arviointiryhmä nosti arvioinnissaan esiin Vaasan yliopiston erinomaisen maineen, vahvan tutkimuksen sekä osaavan henkilökunnan.

”Yliopistolle on tärkeää, että koulutus on kansainvälisesti laadukasta ja houkuttelevaa. Akkreditoinnit ovat kansainvälisiä tunnustuksia, jotka merkitsevät opiskelijalle takuuta hyvästä opetuksesta sekä tuleville työnantajille varmuutta siitä, että rekrytoitava asiantuntija on saavuttanut asetetut osaamistavoitteet”, sanoo Vaasan yliopiston vararehtori Annukka Jokipii.

LUE LISÄÄ >  https://www.uwasa.fi/fi/uutiset/vaasan-yliopiston-kauppatieteiden-kansainvalisille-maisteriohjelmille-merkittava-tunnustus