Vaskiluodon Smart Technology Hubin rakentaminen alkoi peruskiven muurausjuhlalla

Sanomalehti Pohjalainen / Kyse on historiallisesta hankkeesta, jolla on vaikutusta niin Eurooppaan kuin koko maailmaan

Arvovaltainen joukko kokoontui tiistaina Vaasan Vaskiluotoon juhlistamaan todella merkittävän teollisen investoinnin, Wärtsilän Smart Technology Hubin eli innovaatiokeskuksen peruskiven muurausta. Innovaatiokeskushanke on investointina noin 200 miljoonaa euroa.

Jos konsernijohtaja Jaakko Eskola ja Vaasan kaupunginjohtaja Tomas Häyry kehuvat investointia estoitta, niin se on yksi asia, mutta uskoa täytyy, kun saman tekee työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtaja Ilona Lundström.

Paikalla ollut Wärtsilän toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden pääluottamusmies Ralf Holmlund oli hänkin varsin myönteisellä tuulella.

KUVASSA: Peruskiven muuraukseen osallistuivat Wärtsilältä konsernijohtaja Jaakko Eskola ja Wärtsilä Finlandin toimitusjohtaja Vesa Riihimäki. Ari Hautamäki ikuistaa historiallista tapahtumaa kameralla. KUVA: JARNO PELLINEN

LUE LISÄÄ: https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/maakunta/vaskiluodon-smart-technology-hubin-rakentaminen-alkoi-peruskiven-muurausjuhlalla-kyse-on-historiallisesta-hankkeesta-jolla-on-vaikutusta-niin-eurooppaan-kuin-koko-maailmaan-1.3082575