Wärtsilä valitsi Lujatalon Smart Technology Hubin pääurakoitsijaksi

Wärtsilä Finland Oy / Paikallinen uutinen / 2. heinäkuuta 2019

Lujatalo on valittu Vaasaan rakennettavan  Smart Technology Hubin urakoitsijaksi. Smart Technology Hubin ja siihen liittyvän toimistorakennuksen yhteenlaskettu investointiarvo on noin 130 miljoonaa euroa. Varsinainen rakentaminen alkaa maanrakennustöiden jälkeen alkusyksystä 2019.

Smart Technology Hubin on määrä valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä. Varsinaisen Smart Technology Hubin rakennusala on yli 58 000 brm2. Sen lisäksi rakennetaan erillinen toimistorakennus, jonka rakennusala on noin 15 000 brm2.

Tavoitehintaisena projektinjohtourakkana toteutettavasta hankkeesta vastaa Lujatalon Pohjanmaan alueyksikkö, jolla on kokemusta suurien hankekokonaisuuksien onnistuneesta läpiviennistä. Viimeisimpänä teollisuusrakentamisen referenssinä yksiköllä on Seinäjoelle vuosi sitten valmistunut Finn-Powerin tehdas sekä vastikään luovutettu ABB:n KT-tehdasrakennuksen saneeraus toimitiloiksi. Smart Technology Hubin rakentaminen tulee työllistämään Vaasassa 250-300 rakentamisen ammattilaista – niin Lujatalon omaa henkilöstöä kuin alihankkijoita.

LUE LISÄÄ:  https://www.wartsila.com/fin/paikallisuutinen/02-07-2019-wartsila-valitsi-lujatalon-smart-technology-hubin-paaurakoitsijaksi