Wärtsiläs Smart Partner Campus välkomnar företag, startups och forskarsamhällen inom industrin till öppet samarbete

Wärtsilä bygger sitt Smart Technology Hub, ett nytt center för forskning, produktutveckling och produktion, innan slutet av år 2020 på Vasklot i Vasa, Finland. Samtidigt bygger vi en mångsidig smart marin- och smart energi-vetenskapsplattform under namnet Smart Partner Campus inuti Smart Technology Huben. I kampuset bedrivs forskning och produktutveckling i samarbete med företag, startups och forskare samt med Wärtsiläs samarbetspartners, kunder och leverantörer.

Smart Partner Campus söker nu sina första samarbetspartners för att utveckla en verksamhetsmodell och ett kampus som en del av Smart Technology Hub.

”Det här är en modell där vi bjuder in våra samarbetspartners från industrin och den akademiska världen att delta i produktutveckling, forskning och tillverkning tillsammans med Wärtsilä”, säger koncernens verkställande direktör Jaakko Eskola.

”Smart Partner Campus är en nyckel för kunder, leverantörer och startup-företag att göra ambitiöst samarbete tillsammans med Wärtsilä. Det kommer samla en mångfald av de skarpaste hjärnorna vid samma bord på ett sätt som förbättrar innovationsprocesser och möjliggör upptäckten av helt nya lösningar.”

LÄS MERA:  https://www.wartsila.com/fin/sv/lokal-nyhet/15-11-2018-wartsilas-smart-partner-campus-valkomnar-foretag-startups-och-forskarsamhallen-inom-industrin-till-oppet-samarbete