INDUSTRY INSIGHT with Offentliga upphandlingar – Webinarie 16.6.2020

Är du nyfiken på att lära dig mer om offentliga upphandlingar? Välkommen att delta i vårt webbinar där du får mer insikt och kunskap i ämnet.

Offentliga myndigheter köper varor och tjänster för stora belopp varje år och en offentlig upphandling öppnar upp för stora möjligheter men kan också kännas som en utmaning för företagare att ta sig an. Vilka lagar och formella krav ligger till grund för de offentliga upphandlingarna? Hur går upphandlingsprocessen till och vad är viktigt att tänka på vid ett anbudsförfarande? Vad händer sen, efter tilldelningsbeslutet?

Projektet Future Cleantech Solutions bjuder tillsammans med Västerbottens Handelskammare in till webbinar riktat till små och medelstora företagare som är intresserade av offentliga upphandlingar. Erika Hanses, upphandlingsjurist på Upphandlingsmyndigheten, Anders Blom, upphandlingschef på Skellefteå kommun och Jonna Törnroos, jurist vid Finlands kommunförbund ger er fördjupad insikt i upphandlingsförfarandet och svarar på era frågor.

Moderator är Sofia Gullholm, LTU Business.

Datum: Tisdag 16 juni 2020
Tid: 15.00-16.30 Sve / 16.00-17.30 Fin
Plats: Online

Webbinaret är kostnadsfritt.
Varmt välkommen med din anmälan!

Länk till webbinaret skickas till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta Peter Sundberg, Energy Cluster Manager, peter@skellefteasciencecity.se

Anmäl dig här!


Eventet arrangeras genom projektet Future Cleantech Solutions finansierat av Interreg Botnia-Atlantica, Österbottens förbund, KOSEK, Teknologicenter Merinova, VASEK, Vasa stad, Region Västerbotten, Region Västernorrland, Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Umeå kommun och Örnsköldsviks kommun.