Teknologicentret Merinova Ab är också tjänsteleverantör av Business Finland Innovationscheck!

Business Finland (BF) Innovationschecken är avsedd för små och medelstora företag som har en etablerad affärsverksamhet och som har en ny produkt- eller serviceidé med internationell tillväxtpotential och för vilket företaget behöver extern expertis.

Innovationschecket syftar till att hitta nya affärsmöjligheter för företag och att stödja företagstillväxt och uppmuntra nya företag att innovera.

Med en innovationscheck kan du köpa ny information och kompetens till ditt företag. Du kan använda den för anskaffning av experttjänster i anslutning till innovationsverksamheten.  Enligt BF Innovationsverksamhet avser åtgärder med vilka ett företag utvecklar sina produkter, tjänster eller processer, eller skaffar ny information och kompetens som behövs i innovationsverksamheten i form av en tjänst.

Merinova har gjort flera Innovationscheck -projekt, som alltid har lett till fortsattning!  Från idé till marknad, undrar du vad nästa steg är? Vi har visionen, kunskapen, modet och möjligheterna att ta fram din idé!

Ta kontakt:

Mika Konu
Managing Director
mika.konu@merinova.fi
+358 400 730 747

Tommi Sykkö
Service Manager
tommi.sykko@merinova.fi
+358 400 358610

Anna-Kaisa Valkama
Program Director
anna-kaisa.valkama@merinova.fi
+358 40 777 2785

LÄS MERA > https://www.businessfinland.fi/sv/for-finlandska-kunder/tjanster/finansiering/sma-medelstora-och-midcap-foretag/innovationscheck/